Lučka svetovanje

Lučka svetovanje logo

Svetovanje za družine, posameznike in pare ter izobraževanje

PIŠKOTKI

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom izboljšanja vaše uporabniške izkušnje. Nekaj od teh je kategoriziranih kot nujnih, saj so pogoj za delovanje osnovnih funkcionalnosti te spletne strani. Uporabljamo tudi druge piškotke, ki nam pomagajo z analizo in razumevanjem vaše uporabe te spletne strani. Ti piškotki bodo v vašem brskalniku shranjeni le z vašo privolitvijo. Imate možnost, da jih izklopite, vendar pa lahko to vpliva na vašo uporabniško izkušnjo.

NUJNI PIŠKOTKI so pogoj za to, da spletna stran pravilno deluje. So anonimni, zagotavljajo pa osnovne funkcionalnosti in varnost the spletne strani.

FUNKCIONALNI PIŠKOTKI pomagajo z nekaterimi funkcionalnostmi, kot so deljenje te spletne strani na družbenih omrežjih, za prejemanje povratnih informacij in druge zunanje funkcije.

ZMOGLJIVOSTNI PIŠKOTKI so uporabljeni z namenom razumevanja in analiziranja ključnih dejavnikov delovanja spletne strani, s čimer se izboljša uporabniška izkušnja za uporabnike.

ANALITIČNI PIŠKOTKI so namenjeni spremljanju tega, kako se obiskovalci na spletni strani obnašajo. Ti piškotki priskrbijo informacije o številu obiskovalcev, obstanku na spletni strani, izvoru prometa itd.

OGLAŠEVALSKI PIŠKOTKI so namenjeni prikazovanju relevantnih oglasov in marketinških kampanj. Ti piškotki spremljajo uporabnika po spletni strani, zbirajo informacije.

Ostali piškotki so nekategorizirani.

Scroll to Top